Dierenkliniek De Poort

Voor spoedgevallen 089/715555

Contactgegevens:

Drie Eikenstraat 30
3620 Lanaken
T +32 (0)89/715555
info@dierenkliniekdepoort.be
BE0845 911 957
Facebook

Vrije Raadplegingen

ZIJN VERVANGEN DOOR CONSULTATIE ENKEL OP AFSPRAAK

Van maandag tot vrijdag
9u - 19u

Zaterdag:
10u- 12u

Afhaalbalie
Ma- Vr
9-19u

Za
10-12u

Maandag:
Da. R. Hendrikx
Da. V. HerremansDinsdag:
Da. V. HerremansWoensdag:
Da. R. Hendrikx
Da. V. HerremansDonderdag:
Da. R. Hendrikx
Da. V. Herremans


Vrijdag:
Da. R. Hendrikx
Da. V. Herremans


                         

LB0_9606
LB0_9606

Dierenarts Rudi Hendrikx

Hij studeerde af aan de universiteit van Gent in 1994. Hierna startte hij zijn eigen praktijk in Maasmechelen waarna hij dierenarts Luc Neven leerde kennen en samen met hem DAP De Poort in Lanaken opstartte. Na jaren eerstelijnspraktijk uit te oefenen ging hij zich specialiseren in de kleine huisdieren. Hij behaalde nog de universitaire diploma's van vakdierenarts en fysiotherapeut en ging meermaals o.a.naar het Zwitserse Davos en het Italiaanse Cremona om zich te verdiepen in alles rond orthopedische aandoeningen. Daarnaast volgde hij nog diverse bijscholingen ivm chirurgie, arthroscopie maar ook oogheelkunde en oogchirurgie ligt in zijn interesse gebied.

LB0_9598
LB0_9598

Dierenarts Vicky Herremans

Ze studeerde af aan de universiteit van Gent in 2006. Haar interesse gaan vooral uit naar de kleine huisdieren, waaronder ze gespecialiseerd is in knaagdieren, fretten en reptielen. Hiervoor heeft ze enkele bijscholingen gevolgd. Cursussen cytologie en interpretatie van bloedresultaten heeft ze ook bijgewoond.

Winnie
Winnie

Holistische dierenarts Winnie Meeremans

Ik ben Dierenarts Winnie, gepassioneerd door natuurlijke geneeswijzen zoals acupunctuur, homeopathie, kruiden en etherische oliën.
Sinds mijn afstuderen in '95 wijd ik mezelf aan holistische diergeneeskunde. Ik volgde veelvuldige bijscholingen in binnen- en buitenland om jullie dieren beter te kunnen helpen. Acupunctuur, homeopathie en de juiste voedingsupplementen zijn in staat een groot aantal klachten te verlichten bij vele huisdieren, ook hun gedrag wordt vaak positief beïnvloed.

U kan bij Winnie na het maken van een afspraak op vrijdagvoormiddag terecht! 

miriam
miriam

Dierenarts/ Osteopaat Miriam Van Mechelen

Miriam studeerde in 1986 af als dierenarts in Gent. Na deze studie volgde zij vele bijscholingen zoals: Opleiding Unitaire Homeopathie te Gent (1993-1998), Opleiding Radiësthesie te Dordrecht (NL, 2002),
Opleding Equine osteopathie te Waldfeucht (Vluggen- Institute Germany, 2009-2011), Opleiding Canine ostepathie te Walfeucht (2012)!

U kan met uw hond/kat na het maken van een afspraak terecht bij onze osteopaat!

LB0_9707

Dierenartsassistente Nathalie Van de Meerakker

Ze behaalde een diploma economisch administratief onderwijs aan de hogeschool van Sittart in 1995. In de praktijk staat ze in voor de verzorging van de patiënten, verkoop van de voeding en assisteert bij verschillende operaties. Dankzij haar studies is ze ook verantwoordelijk voor de boekhouding. Samen met de andere assistente is ze in staat bloedanalyses uit te voeren. Ook zij heeft al enkele bijscholingen gevolgd zoals de cursus voedingsleer bij Royal Canin en visziekten bij prof. Blom in Nederland.

LB0_9705

Dierenartsassistente Sarah Nijssen

Ze is afgestudeerd als dierenartsassistente in 2011 aan de Katholieke Hoge School Kempen te Geel. In de praktijk staat ze in voor dezelfde taken als de andere assistente. De verzorging van de patiënten, assisteren bij verschillende operaties, verkoop van de voeding en het uitvoeren van bloedanalyses. Ook is ze de verantwoordelijke voor de website en de Facebookpagina van de kliniek. Net als Nathalie heeft ze een cursus voedingsleer gevolgd bij Royal Canin.

Britt
Britt

Dierenartsassistente Britt

Britt is in 2020 afgestudeerd als dierenartsassistente aan de Thomas More hogeschool te Geel. In de praktijk zorgt ze net zoals de andere assistentes voor een warm onthaal, alsook voor de verzorging van de patiënten, de verkoop van voeding en het uitvoeren van bloedanalyse.