Dierenkliniek De Poort

Voor spoedgevallen 089/715555

Contactgegevens:

Drie Eikenstraat 30
3620 Lanaken
T +32 (0)89/715555
info@dierenkliniekdepoort.be
BE0845 911 957
Facebook

Vrije Raadplegingen

ZIJN VERVANGEN DOOR CONSULTATIE ENKEL OP AFSPRAAK

Van maandag tot vrijdag
9u - 19u

Zaterdag:
10u- 12u

Afhaalbalie
Ma- Vr
9-19u

Za
10-12u

Maandag:
Da. R. Hendrikx
Da. V. HerremansDinsdag:
Da. V. HerremansWoensdag:
Da. R. Hendrikx
Da. V. HerremansDonderdag:
Da. R. Hendrikx
Da. V. Herremans


Vrijdag:
Da. R. Hendrikx
Da. V. Herremans


                         

hondok
Hond2

Gezelschapsdieren

De overgrote meerderheid van dieren die bij ons behandeld worden zijn de gezelschapsdieren: hond, kat maar zeker ook konijnen, fretten, ratten en andere knaagdieren zijn welkom bij ons.
U kan bij ons met uw huisdier terecht voor een jaarlijks onderzoek en vaccinatie, een consultatie, een aankoopcontrole van uw nieuwe pup/kitten/knaagdier, chippen en registratie, radiografie/contrastradiografie, echografie, voedingsadvies, cytologie, mestonderzoek en zoveel meer.

< Terug naar overzicht.
Duif_1
Duif2negatief

Vogels, duiven, kippen

Als hobby beoefent Da. Hendrikx de duivensport reeds van zijn vijfde levensjaar samen met zijn vader. Het moet dan ook niet verwonderen dat tijdens zijn opleiding heel wat belangstelling uitging naar vogels, duiven en kippen. Hij heeft door zijn sterke prestaties op zijn hokken in Heusden- Zolder en Maasmechelen een wereldfaam opgebouwd. Hij begeleidt hokken en voert routineonderzoeken uit. Ook is hij gespecialiseerd in het afnemen van sperma en vruchtbaarheidsonderzoeken bij duiven. Een eigen lijn voedingssupplementen wordt op de markt gebracht onder de naam "Duivensport België". Ook voor siervogel, wildzang of hoenderachtigen kan u bij ons terecht!

< Terug naar overzicht.
Schildpad_1
Schildpad2negatief

Reptielen

Da. Herremans is goed op de hoogte van deze gespecialiseerde diersoort. Door de opkomende populariteit  van deze diersoorten trachten wij ook in deze tak van de diergeneeskunde regelmatig bij te scholen. Aangezien deze dieren toch stress- en temperatuurgevoelig zijn, is het raadzaam om even een afspraak te maken zodat u niet lang hoeft te wachten. Het is ook handig voor de dierenarts om altijd wat uitwerpselen van uw huisdier mee te brengen op consultatie.

< Terug naar overzicht.